210 9418886 210 9418332 [email protected]
Μην χάσετε τις μεγάλες προσφορές μας!

Καλάθι

Όταν οι επαγγελματίες στον κλάδο της εστίασης θέλουν να σχεδιάσουν μια επαγγελματική κουζίνα, θα πρέπει να αναλογιστούν το εξής ερώτημα: πώς μπορούν οι δυνατότητες αυτού του χώρου να βελτιστοποιηθούν έτσι ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικός; Ο στόχος μιας επαγγελματικής κουζίνας είναι η μέγιστη κερδοφορία και με τον στόχο αυτό στο νου, θα […]

Συνέχεια

Ο σωστός εξοπλισμός είναι το κλειδί για την ομαλή λειτουργία μιας κουζίνας. Αυτό που είναι ακόμα σημαντικότερο είναι να διασφαλίζετε ότι κάθε μονάδα συντηρείται τακτικά από εξειδικευμένους τεχνικούς. Είτε ψάχνετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη μονάδα ψύξης, είτε τη φριτέζα σας, υπάρχουν μερικοί εύκολοι τρόποι για να διατηρήσετε τον εξοπλισμό σας γερό και σε καλή […]

Συνέχεια

Εάν εργάζεστε στον κλάδο της εστίασης, γνωρίζετε ότι ο ανταγωνισμός μπορεί να είναι σκληρός. Με πολύ ανταγωνισμό και ταχέως μεταβαλλόμενες τάσεις, μπορεί να είναι δύσκολο να κρατήσετε την επιχείρησή σας ψηλά στην συνείδηση των πελατών. Ένας σημαντικός παράγοντας που πρέπει να ληφθεί υπόψη είναι η ισορροπία μεταξύ της απόκτησης νέων πελατών και της διατήρησης των […]

Συνέχεια

Υπάρχουν ορισμένες συμβουλές που ένας επαγγελματίας σεφ ή ιδιοκτήτης πρέπει να ακολουθήσει όταν σκοπεύει να προμηθευτεί επαγγελματικό εξοπλισμό κουζίνας. Πρώτα πρέπει να βεβαιωθεί ότι θα αγοράσει εξοπλισμό αντίστοιχο με αυτό που έχει συνηθίσει να χρησιμοποιεί. Το να έχεις ένα πλάνο, διευκολύνει κατά πολύ την εμπειρία της αγοράς. Είτε σκοπεύεις να αγοράσεις καινούργιο ή μεταχειρισμένο εξοπλισμό, […]

Συνέχεια

Συνεργαζόμαστε με ιδιοκτήτες εστιατορίων πολλά χρόνια και γνωρίζουμε καλά πως η επιτυχία είναι μια αρκετά δύσκολη υπόθεση. Η επιτυχία απαιτεί σκληρή δουλειά και αφοσίωση. Επίσης,  συνήθως απαιτεί την μακροχρόνια δημιουργία μιας φήμης. Αυτό βέβαια ισχύει αν το εστιατόριο ακολουθεί τις στρατηγικές της πλειοψηφίας, που συνήθως αποτελούνται από μέτριο φαγητό και εμπειρίες που ξεχνιούνται εύκολα. Εμείς, […]

Συνέχεια